Informatie


hengelsport.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Informatie
Ned. Vereniging Vliegvissen
Ned. Vereniging Vliegvissen
http://www.vnv.nu/

Meervalstudiegroep
Alles voor de nederlandse en belgische meervalvisser / everything for the dutch and belgium catfish-angler.
http://www.meervalstudiegroep.com/

KNRM
Reddingboten van de knrm liggen op 39 plaatsen langs de noordzee, de waddenzee, het ijsselmeer en de zeeuwse wateren paraat om indien nodig ook u te helpen. de knrm doet dat kosteloos. maar de knrm is afhankelijk van giften, donaties, schenkingen, legaten en erfstellingen.
http://www.knrm.nl/

InterWad de Waddenzee
De waddenzee is een zeer bijzonder gebied, met een uniek landschap en uitzonderlijk rijk aan natuur. in deze waddennatuur leven planten en dieren naast elkaar en van elkaar. de waddenzee wordt internationaal erkend als een uniek natuurgebied
http://www.waddenzee.nl/

POS-Sportvisserij
Interprovinciale organisatie sportvisserij, alle informatie over vis en visserij in holland, utrecht en de flevopolders. de hengelsportfederaties noordwest nederland, gooi en eemland e.o. en randmeren werken samen in de interprovinciale organisatie sportvisserij (pos). bij de federaties zijn 104 hengelsportverenigingen en daarmee 75.000 sportvissers aangesloten.
http://www.pos-sportvisserij.nl/

Provincie Groningen/Drente
De hengelsportfederatie groningen drenthe vormt de overkoepeling van 200 hengelsportverenigingen waarbij circa 50.000 sportvissers zijn aangesloten. de hengelsportfederatie groningen drenthe is hiermee in beide provincies een van de grootste federaties, actief op het terrein van openluchtrecreatie en integraal waterbeheer.
http://www.vissen.nl/

Visstandverbetering maas
Welkom op de site van visstand verbetering-maas
http://www.visstandverbetering-maas.nl/

Sportvissersbelangen
De stichting confederatieve sportvisserijbelangen zuid-west nederland is een samenwerkingsverband, waarbinnen de federaties van hengelsportverenigingen de randstad, delta federatie en noord-brabant hun krachten hebben gebundeld. in onze contacten en correspondentie is de lange naam van de stichting inmiddels afgekort tot stichting cszn.
http://sportvisserijbelangen.nl/

Snoek studie groep
Snoekstudiegroep|nederland - belgie
http://www.snoekstudiegroep.nl/

Waterland
Water informatie van waterland. alles over water, van drinkwater tot waterbeheer, van zwemwaterkwaliteit tot watervervuiling.
http://www.waterland.net/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 10 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy